Nymphe: τα ελληνικά μαγιώ που μαγεύουν!




Κυριακή 29 Μαΐου 2016
Στην αρχαία μυθολογία λέγεται πως οι Νύμφες αποτελούσαν θεϊκής προέλευσης γυναικείες μορφές που αντιπροσώπευαν την ομορφιά της φύσης και την αιώνια νεότητα. Πάντοτε ξέγνοιαστες και αιθέριες, κάθε μία τους ταυτιζόταν με μαγευτικά τοπία: λίμνες, ποτάμια,δάση. Βέβαια, έτσι λέει ο μύθος... Πώς θα σας φαινόταν όμως αν μαθαίνατε πως υπάρχει μία νύμφη και μάλιστα φέτος το καλοκαίρι θα τη δείτε να τριγυρνά ξέγνοιαστη, όχι σε καποιο δασος, αλλά στις δαντελωτές ελληνικες παραλίες;



Nymphe (ελληνιστί νύμφη) καλείται ένα ξεχωριστό ελληνικό brand μαγιώ και beachwear που δεν περνά απαρατήρητο. Αν και νέο έχει κατακτήσει τις καρδιές των γυναικών ανά τον κόσμο. Η Βαλια Γεωργιάδη, δημιουργός-εμπνευστής της  Nymphe και αρχιτέκτων, ενυλώνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την αγάπη της για τη φύση και τη θάλασσα. Ούσα η ίδια γνώστης των αναλογιών και της γεωμετρίας χαρη στο επάγγελμά της, καταφέρνει να επιστρατεύσει όλο το μεράκι και τη δεξιοτεχνία της σχεδιάζοντας μαγιώ -στην πλειονότητά τους διπλής όψεως- τα οποία αγκαλιάζουν με τον πιο φιλικό τρόπο τις μεσογειακές μας καμπύλες αναδεικνύοντάς τες μοναδικά. Εντυπωσιακά χρώματα και patterns συναντούν την πολυμορφικότητα και την ποιότητα συνθέτοντας έτσι την ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αποζητά το ξεχωριστό.
(η δημιουργός Βάλια Γεωργιάδη φορώντας το "Melissani" Swimwear)

Σχεδιασμένα στην Ελλάδα- γιατί, αλήθεια, ποιος ξέρει καλύτερα τη θάλασσα από εμάς; -, αλλά με εξαιρετικής ποιότητας υφασματα από τη Βραζιλία, τα μαγιώ αυτά εγγυώνται πως θα συνοδεύουν τις διακοπές μας για πολλά καλοκαίρια. Σε κάθε κομμάτι της συλλογής το εξωτικό στοιχείο συναντά τη μεσογειακή αισθητική κάτι που ομολογουμένως τα καθιστά μοναδικά στο είδος τους.

Κι αν νομίζετε πως οι εκπλήξεις αυτής της ανατρεπτικής σχεδιάστριας σταματούν εδώ, πλανάστε. Το κάθε μαγιώ φέρει το όνομα μίας μαγευτικής ελληνικής τοποθεσίας -πολλές φορές χαμένης στο χάρτη- που λέγεται πως κατοικούσαν Νύμφες. Αν είστε κι εσεις λάτρεις της φύσης αλλά ιδίως της θάλασσας και του καλοκαιριού, αξίζει να περιηγηθείτε στο επίσημο site  και να ανακαλύψετε μαζί με τα ιδιαιτερα αυτά μαγιώ και ειδυλλιακά τοπία.



Τη συλλογή μπορείτε να βρείτε και στο Intuition Design shop, Ευφρονίου 9 στο Παγκράτι, στο κατάστημα που διατηρεί η σχεδιάστρια και αποτελεί συνάμα το αρχιτεκτονικό της γραφείο.












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Follow Me On Facebook

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
eugenia paloumpi. Από το Blogger.

Flickr Images

Flickr Images

Search

Follow me on Instagram

Translate

Video of the day

Copyright © 2015 • FashiON you