Fruits&Fleurs Beautytestbox




Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016
Ποια θα ήταν η αντίδρασή σας αν σας έλεγαν οτι η γυναικεία περιποίηση και ομορφιά μπορούν να χωρέσουν σε ένα κουτί, το οποίο μάλιστα έρχεται στο σπίτι σας μόλις με ένα κλικ; Θα μπορούσατε να πιστέψετε πως ένα ολόκληρο επιτελείο αισθητικών αφουγκράζεται τις επιθυμίες σας και δουλεύει για εσάς επιλέγοντας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας δίχως να αναγκαστείτε καν να επισκεφθείτε κάποιο ινστιτούτο αισθητικής;

Κι όμως, υπάρχει  πράγματι ένα πρωτοποριακό διαδικτυακό κατάστημα, το Beauty testbox το οποίο σε συνεργασία με μία έμπειρη ομάδα αισθητικών επιλέγει για εμάς -μαζί με εμάς- κορυφαία προιόντα ομορφιάς -πολλά εκ των οποίων ελληνικά- βάσει των αναγκών μας, τα συνδυάζει και τα φέρνει στην πόρτα μας με ένα μόλις κλικ! Και το καλύτερο; Οι τιμές είναι άκρως προνομιακές και η αποστολή των προιόντων σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν!Εσεις, το μόνο που καλείστε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε από το σπίτι σας το προσωπικό σας ερωτηματολόγιο ώστε οι αισθητικοί του Beauty testbox να βρουν το δικό σας προφίλ ομορφιάς και κατ' επέκταση τα προϊόντα που θα σας αναδείξουν!

Ας ανακαλύψουμε μαζί ένα από τα πολλά μαγικά κουτιά ομορφιάς που περιμένουν να γίνουν δικά σας, το Fruit & Fleurs Beautytestbox, το οποίο περιλαμβάνει μοναδικά ελληνικά βιολογικά προιόντα περιποίησης της ομώνυμης εταιρείας που έχουν ως βάση το αγνό ελαιόλαδο (premium σειρά olive), ένα γέννημα της φύσης το οποίο κατέχει εξέχουσα θέση ανάμεσα στις φυσικές καλλυντικές ουσίες. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο πως ήδη από την εποχή του Ιπποκράτη, το ελαιόλαδο φημιζόταν για πολλές θεραπευτικές ιδιότητες χάρη στην αντιοξειδωτική του δράση και την υψηλή του περιεκτικότητα σε ιχνοστοιχεία, που λειτουργούν ευεργετικά για το δέρμα.
Και τώρα η απάντηση στο μεγαλο ερώτημα... What's in the box?

i) Fruits &Fleurs Phytoactive Aqua Care Face cream (50 ml)
Πρόκειται  για μία μοναδική κρέμα ημέρας που χαρίζει στην επιδερμίδα του προσώπου μία ακαταμάχητη αίσθηση απαλότητας "σφραγίζοντας" την υγρασία του δέρματος χαρίζοντάς του παράλληλα λάμψη και ελαστικότητα. 


ii) Fruits & Fleurs Anticeptic Face Cleanser (170 ml)
Απαραίτητο προϊόν περιποίησης, ιδανικό για να απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους αλλά και το μακιγιάζ, το συγκεκριμένο ήπιο καθαριστικό gel προσώπου καθίσταται ο απαραίτητος σύμμαχος για μια όμορφη και καθαρή επιδερμίδα. Στις ευεργετικές της ιδιότητες συγκαταλέγεται πως ρυμίζει τη λιπαρότητα του δέρματος, ενώ παράλληλα συσφίγγει τους πόρους. 

iii) Fruits & Fleurs Body Milk Mountain Herbs (200 ml)
Τι πιο απολαυστικό από την αίσθηση μιας απαλής επιδερμίδας μετά το βραδινό μας μπάνιο; Δυστυχώς, ο φρενήρης ρυθμός της καθημερινότητας αλλά και οι εναλλαγές της θερμοκρασίας, μπορούν να στερήσουν την απαραίτητη ενυδ'ατωση από την επιδερμίδα μας. Ωστόσο, το συγκεκριμένο γαλάκτωμα σώματος συνδυάζοντας αλόη, βούτυρο καριτέ καθώς και βιολογικό λάδι ελιάς μάς χαρίζει βαθιά ενυδάτωση ενισχύοντας την ελαστικότητα του δέρματος. Η ιδιαίτερη σύστασή του δρά κατά των επιβλαβών για την υγεία ελευθέρων ριζών. Επιπρόσθετα, τα εκχυλίσματα από τσαι του βουνού, φασκόμηλο, πράσινο τσάι και δίκταμο από τα οποία αποτελείται απομακρύνουν το στρες μιας δύσκολης ημέρας, μάς χαλαρώνουν και μας χαρίζουν έναν ήρεμο και αναζωογωνητικό ύπνο.

iv) Fruits & Fleurs Hand and Nail Crean Gel (75 ml)
Η περιοχή των χεριών μας εκτίθεται ίσως πολύ περισσότερο από κάθε άλλο σημείο του σώματός μας στο επιβλαβές εξωτερικό περιβάλλον, υφίσταται στο έπακρο τις θερμοκρασιακές μεταβολές, την ηλιακη ακτινοβολία κι υπομένει τις δυσμενείς συνέπειες από κάθε χειρωνακτική εργασία. Παρά ταύτα, συχνά παραμελούμε τη φροντίδα τους ενώ με μία απλή κίνηση, μπορούμε να χαρίσουμε στα άκρα μας την προστασία κι ενυδάτωση που χρειάζονται. Η ενυδατική κρέμα χεριών Fruit & Fleurs, χάρη στη μη λιπαρή της σύνθεση απορροφάται αμέσως χαρίζοντας παράλληλα βαθιά και ολοκληρωμένη ενυδάτωση. Οι  καταπαρϋντικές ιδιότητες της αλόης που περιέχει δε, λειτουργεί ευεργετικά για μικρά σημάδια και πληγές. Στα θετικά της συγκαταλέγεται πως, συντ τοις άλλοις, θρέφει και αναδομεί τα νύχια.  Η πρακτική της συσκευασία και το καπάκι ασφαλείας που διαθέτει αποτελούν έναν λόγο επιπλέον για να βρίσκεται κάθε ημέρα στην τσάντα σου.

v) Fruits & Fleurs Lip Balm spf 25
Τα σκασμένα χείλη αποτελούν φαινόμενο που εμφανίζεται συχνά και μπορεί να οφείλεται στο κάπνισμα, την αφυδάτωση, την αλλαγή της θερμοκρασίας. Τα δυσμενή επακόλουθα πολλα, λίγα εκ των οποίων ο κνησμός και αντιαισθητικότητα (ιδίως σε συνδυασμό με κραγιόν). Το lip balm Fruit & Fleurs με βάση από κερί μέλισσας έρχεται για να τα αφήσει όλα αυτά στο παρελθόν και να μάς χαρίσει ξανά χείλη για φίλημα χάρη στις επουλωτικές και ενυδατικές του ιδιότητες.  Με έναν από τους μεγαλύτερους δείκτες προστασίας (spf 25) αντίστοιχων προϊόντων που κυκλοφορούν στην αγορά, αποτελεί τον ιδανικό σύντοροφο για τις καλοκαιρινές αλλά και τις χειμερινές μας εξορμήσεις, ενώ χάρη στη μάτ όψη του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτω από το κραγιόν ή το lip gloss ή ακόμα και από έναν άνδρα που αναζητά ένα "αόρατο" lip balm.

Κάθε γυναίκα αξίζει να χαρίζει στον εαυτό της την πολυτέλεια της περιποίησης.

Με το   Beauty testbox   μπορούμε να έχουμε την πολυτέλεια που μάς αξίζει δίχως να μάς κοστίζει, αφού μπορούμε να αποκτήσουμε τα παρατιθέμενα full size προϊόντα περιποίησης, 5 τον αριθμό,  σε άκρως συμφέρουσα τιμή!
Για περισσότερες -εξίσου δελεαστικές προτάσεις- δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το site του 
Beauty testbox!




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Follow Me On Facebook

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
eugenia paloumpi. Από το Blogger.

Flickr Images

Flickr Images

Search

Follow me on Instagram

Translate

Video of the day

Copyright © 2015 • FashiON you