Crystal pixie manicure: Λάμψη στο... έπ-ακρο!




Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016
Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων περιποίησης άκρων NYXI-NYXI ένωσε για μία ακόμη φορά τις δυνάμεις της με την αγαπημένη εταιρεία κάθε γυναίκας, Swarovski, αποδεικνύοντας πως καθεμία από εμάς μπορεί να λάμπει στο... έπ-ακρο!

Ο λόγος για το Crystal pixie manicure, μία -αν μη τι άλλο λαμπρή- σύλληψη, η οποία δημιουργεί την υπέροχη ψευδαίσθηση πως τα νύχια μας είναι... "βουτηγμένα στην αστερόσκονη"! Το μοναδικό αυτό εφέ δημιουργείται χάρη στα δεκάδες λιλιπούτεια θραύσματα κρυστάλλων Swarovski που κοσμούν τα άκρα μας και τα κάνουν να ξεχωρίζουν δίχως να "θορυβούν". Τα crystal pixie διατίθενται σε 8 διαφορετικές αποχρώσεις για να βρούμε αυτή που ανταποκρίνεται στο στυλ μας.

 Στα καταστήματα nyxi nyxi μπορείτε να απογειώσετε το manicure σας, αρκεί να εμπιστευθείτε το έμπειρο team τους, το οποίο, πάντοτε υπό την επιτήρηση της κας Άννας Αλμπάνη - που ηγείται αυτού του κολοσσού της γυναικείας περιποίησης-, ανταποκρίνεται και στις πιο υψηλές αισθητικές απαιτήσεις. Επιλέγοντας από μία ευρεία γκάμα χρωμάτων και περίτεχνων σχεδίων, είναι σίγουρο πως θα βρούμε αυτό που μάς εκφράζει.

Στον κόσμο των crystal pixie μυηθήκαμε προσφάτως fashion/beauty bloggers αλλά και beauty editors και όπως είναι αναμενόμενο, μάς κέρδισαν από το πρώτο "bling"!


(Ιδέες manicure crystal pixie από το nyxi nyxi)

(Η εντυπωσιακή συσκευασία που φιλοξενεί τα crystal pixie)

(Με την κα Άννα Αλμπάνη, ιδιοκτήτρια της αλυσίδας nyxi nyxi)

(Με την beauty editor του περιοδικού Cosmopolitan Greece και beauty blogger, Έφη Ανέστη)

(Φωτογραφία: Bobbi Cass)






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Follow Me On Facebook

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
eugenia paloumpi. Από το Blogger.

Flickr Images

Flickr Images

Search

Follow me on Instagram

Translate

Video of the day

Copyright © 2015 • FashiON you