How to be browlliant!




Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Αφήστε τα τσιμπιδάκια, κυρίες μου! Τα φυσικά, "επιμελώς ατιμέλητα" φρύδια είναι στη μόδα καιρό τώρα και απ' ό τι φαίνεται το trend καλά κρατεί!

Όλα ξεκίνησαν από την Cara Delevingne, το αγαπημένο πολλών σχεδιαστών μοντέλο, με τα πυκνά φρύδια και το έντονο βλέμμα. Τα βήματά της ακολούθησε πληθώρα διασήμων όπως Lilly Collins, Keira Knightley, Emma Watson και πολλές ακόμη που φαίνεται να ενστερνίστηκαν το trend με μεγάλη επιτυχία!

Η αλήθεια είναι πως η υιοθέτηση της συγκεκριμένης τάσης αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να χαρίσουμε φρεσκάδα και μια νεανική πινελιά στο βλέμμα μας, απεμπολίζοντας πια κάθε υπόνοια πως το φρύδι της γκέισας - υπερβολικά βαμμένο και ιδιαίτερα λεπτό-  είναι καλαίσθητο.


Πράγματι, τα μεγάλα φρύδια είναι τάση, αυτό, ωστόσο, δεν αποτελεί λόγο να τα παραμελούμε, αλλά μάλλον να βρούμε τα κατάλληλα προϊόντα που θα τα ανδείξουν με τον καλύτερο τρόπο δίχως να καταφεύγουμε σε υπερβολές που συχνά επιφέρουν αντίθετο αποτέλεσμα.


Και κάπου εδώ έρχεται να μάς κάνει τη ζωή -και τα φρύδια- πιο όμορφη το fab brows kit duo από τη Lessance, το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει τα φρύδια μέσα σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα με μερικές πολύ απλές κινήσεις χαρίζοντάς τους ένταση και σχήμα. Πρόκειται για μία υψηλής αισθητικής χρυσή κασετίνα η οποία περιλαμβάνει δύο χρώματα σε μορφή πούδρας, ένα πινελάκι με δύο όψεις (από τη μία πλευρά πιο πυκνό για το "γέμισμα των φρυδιών" και από την άλλη πιο λεπτό για την τελειοποίηση των γωνιών) και το σημαντικότερο; Στη συσκευασία περιέχονται πολλά stencils-οδηγοί που υπόσχονται σίγουρη επιτυχία!



Ομολογουμένως είναι ιδιαίτερα εύχρηστο, αφού το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε το stencil που επιθυμούμε κατά μήκος του φρυδιού και διατηρώντας το εκεί να επιμεληθούμε με το πινελάκι τα φρύδια μας δίχως το φόβο για λάθη στο σχήμα, τόσο απλά, σαν να ήταν σκιά ή ρουζ!


Η διπλή παλέτα μάς επιτρέπει να αναμείξουμε τις αποχρώσεις ώστε να συνθέσουμε το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στο δικό μας. Διατίθεται μάλιστα σε 5 συνδυασμούς, (ήτοι 10 χρώματα!) από light brown ως slate black για να επιλέξουμε το ιδανικό!

Στα θετικά του, συγκαταλέγεται το γεγονός οτι είναι ιδιαίτερα σταθερό και αδιαβροχο, κάτι που σίγουρα αποζητάμε τόσο το χειμώνα λόγω της βροχής, όσο και το καλοκαίρι λόγω της εφίδρωσης.

Τo fab brows kit από τη Lessance, μπορείτε να βρείτε τόσο  στο site της εταιρείας όσο και στη σελίδα της  στο facebook , μαζί με πολλά ακόμη υπέροχα προϊόντα ομορφιάς!

And don't forget, ladies!
Every woman is brilliant.
It's up to you to be browlliant, too!
*Something like brilliant και με πιο καλοσχηματισμένα φρύδια! 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Follow Me On Facebook

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
eugenia paloumpi. Από το Blogger.

Flickr Images

Flickr Images

Search

Follow me on Instagram

Translate

Video of the day

Copyright © 2015 • FashiON you