The Golden Age




Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Αν ό τι λάμπει δεν είναι χρυσός... τότε είναι σίγουρα metallics! Ο λόγος για την τάση που εχει εισβάλει δυναμικά στις ντουλάπες μας κι έχει σκοπό να "ξεκλειδώσει" την πιο λαμπερή πλευρά της γκαρνταρόμπας μας. Η αλήθεια είναι πως ήδη από το 2014 η τάση των μεταλλικών χρωμάτων είχε επανέλθει δυναμικά, θυμίζοντάς μας τις πάλαι ποτε εποχές των '80's και 90's με τις παγέτες, το lurex και τις shiny υφανσεις. Οι σχεδιαστές φαίνεται πως αγαπούν την extravagant διάθεσή των μεταλλικών αποχρώσεων, αφού τις είδαμε να πρωταγωνιστούν ποικιλοτρόπως στα runways για μία ακόμα σεζόν.

Ίσως τα metallics φαντάζουν στα μάτια μας σημείον άβατο κι επικίνδυνο, το μόνο σίγουρο όμως είναι πως δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε. Μπορείς, δίχως κανένα δισταγμό να επιλέξεις μία φούστα σε μεταλλική απόχρωση εντάσσοντάς την στα καθημερινά σου outfits με την ίδια ευκολία που θα φορούσες ένα τζιν. Παρά την φαινομενικά "εκκεντρική" όψη της, τα κατάλληλα pieces, όπως ένα πουλόβερ, ένα μονόχρωμο t-shirt, το bomber jacket  και τα άνετα sneakers σου, μπορούν να την καταστήσουν την ιδανική επιλογή ακόμα και για μια πρωινή βόλτα δίχως να παραπέμπει σε disco μπαλα. (μιάς και μιλήσαμε για τα 80's). Αντίστοιχα, μια ενδιαφέρουσα ιδέα θα αποτελούσε ένα shiny παντελόνι, με ένα μακρύ πουλόβερ και biker boots.


Όποιο ρούχο κι αν επιλέξουμε, αυτό που θα πρέπει να έχουμε πάντα ως γνώμονα  την αρχή "όχι ασφυκτικά στενό, ούτε υπερβολικά κοντό". Επειδή ακριβώς οι μεταλλικές αποχρώσεις έχουν την τάση να τραβούν τα βλέμματα, αν επιθυμούμε ένα classy αποτέλεσμα που θα είναι μέν sexy δίχως, ωστόσο, να "ξεφευγει απο το θεμιτό" καλό θα ήταν να εστιάσουμε στην καλή εφαρμογή του ρούχου που θα επιλέξουμε. Συν τοις άλλοις, τα εξαιρετικά sparkling υφάσματα με παγιέτες ή ιριδίζουσες αποχρώσεις έχουν την ιδιότητα να προσθέτουν πόντους κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε.

Αν πάλι συγκαταλέγεστε στις τολμηρές που θα επέλεγαν ένα total μεταλλικό outfit -για κάποια ιδιαίτερη περίσταση-, καλό θα ήταν να αποφευχθούν τα περαιτέρω θορυβώδη κοσμήματα και το υπερβολικά έντονο μακιγιάζ προς αποφυγήν ενός "ανεπιθύμητου", "υπερβολικού" αποτελέσματος.

Τέλος, αν ακόμα διανύεις την περίοδο της "περισυλλογής" αναφορικά με το αν θα υιοθετήσεις το trend, τότε η λύση για την ομαλή κι ανώδυνη μετάβαση στον -αν μη τι άλλο- λαμπερό κόσμο των metallics, θα πραγματωθεί με glam εναλλακτικές επιλογές σε αξεσουάρ όπως τσάντες, παπούτσια, γυαλιά ηλίου ή ακόμα και καλσόν σε μεταλλικές αποχρώσεις ή κάποιο πιο διακριτικό αλλά shiny μοτιβο.


Είναι βέβαιο πως ακόμα και η πιο μικρή metallic πινελιά θα κεντρίσει το ενδιαφέρον, το σημαντικότερο όμως είναι να νιώθουμε οι ίδιες όμορφες μέσα στα ρούχα και τα αξεσουάρ μας κι όχι να τα επιλέγουμε επειδή είναι "τάση"...  Γι'αυτό...

                                                          Keep shining inside out!



Wearing
sweater: H&M
pleated skirt: personal collection
fishnets: Calzedonia
sneakers: Stradivarius
headphones: Kostina shop

Photography Bobbi Cass
Blog FashiON you 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Follow Me On Facebook

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
eugenia paloumpi. Από το Blogger.

Flickr Images

Flickr Images

Search

Follow me on Instagram

Translate

Video of the day

Copyright © 2015 • FashiON you