Mybeautybox giveaway!




Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

To mybeautybox.gr έχει γενέθλια και μαζί με το FashiON you χαρίζει ένα beautybox με 5 (όχι ένα, ούτε δύο) μοναδικά προϊόντα περιποίησης! Τα προϊόντα αυτά επιλέχθηκαν προσωπικά από εμένα για εσάς ανάμεσα από μια μεγάλη γκάμα με κριτήριο να ανταποκριθούν στις δικές σας ανάγκες!


Το πρωτοποριακό αυτό διαδικτυακό κατάστημα, κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας! Γι'αυτό, προσέγγισε τις 14 bloggers/youtubers* που θεωρεί ξεχωριστές και μαζί τους θα χαρίσει 14 κουτιά ομορφιας σε 14 τυχερές αναγνώστριες! 

Ας ανακαλύψουμε, λοιπόν, τι περιλαμβάνει το beautybox που δημιούργησα για εσάς: 



24ωρη κρέμα ημέρας Vivo Verde με αβοκάντο: Μία κρεμα ημέρας αποτελεί τον απαραίτητο σύμμαχο για μία υγιή και λάμπερή επιδερμίδα σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε. Η 24ωρη ενυδατική κρέμα vivo verde συνιστά μια εξαιρετική επιλογή καθώς χαρίζει ενισχυμένη ενυδάτωση και απορροφάται δίχως να αφήνει λιπαρότητα. Η οικολογική, ελληνική εταιρεία vivo verde συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο αγνά συστατικά όπως τα έλαια του αβοκάντο, jojoba και ηλιάνθου, υαλουρονικό οξύ καθώς και shea butter  συνθέτοντας μια ενυδατική κρέμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες καθε τύπου επιδερμίδας.


 It's All Greece Body Butter Μαστίχα & Τριαντάφυλλο: Πρόκειται για ένα body butter της ελληνικής εταιρείας "It's all Greece" το οποίο είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και χαρίζει σε βάθος ενυδάτωση. Με πλούσιο άρωμα τριαντάφυλλο  και essence μαστίχας καθίσταται ιδανικό και για... "αρωματοθεραπεία"! Είναι εκπληκτικό το πώς μια συσκευασία των 200ml μπορεί να σε ταξιδεύει με το άρωμά της στις αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων, σε καλοκαίρια "αρωματισμένα" με γλυκό υποβρύχιο μαστίχα και λουκούμια τριαντάφυλλο.




W7 The Honey Queen Blusher: Το ρουζ Honeycomb χαρίζει λάμψη στο προσωπό μας και τελειοποιεί το μακιγιάζ μας. Η χρηστική - αλλά και όμορφη- συσκευασία του που περιλαμβάνει πινελάκι μάς δίνει τη δυνατότητα να το μεταφέρουμε εύκολα μαζί μας ακόμα και στις καθημερινές μας μετακινήσεις! Το ιδιαίτερο εξαγωνικό μοτίβο του (εξ ου και Honey queen) συνδυαζει χάλκινες, ρόδινες αλλά και χρυσές αποχρώσεις, ο συνδυασμός των οποίων καθιστά το Honey Queen το πλέον κατάλληλο ρουζ για να "θερμάνουμε" τον τόνο του δέρματός μας.


Golden Rose Lash plumping mascara: Είναι ικανή μία μάσκαρα να αλλάξει την όψη των ματιών μας; Μα, φυσικά! Ένα σαγηνευτικό βλέμμα δεν έχει απαραίτητα ανάγκη από "περιττές προσθήκες", αν έχουμε ανακαλύψει τη μάσκαρα που μπορεί να μαγνητίσει τα βλέμματα! Μια τέτοια μάσκαρα αποτελεί η Lash plumping mascara από την εταιρεία Golden Rose. Με σύμμαχο το μεγάλο, μαλακό βουρτσάκι για απόλυτο διαχωρισμό και ανύψωση των βλεφαρίδων, το βλέμμα αποκτά ένταση που διαρκεί όλη μέρα.  Πρόκειται για δερματολογικά & οφθαλμολογικά ελεγμένο προϊόν, paraben free.


Arcaya aloe vera ampoules: Οι αμπούλες Aloe Vera αναδείχθηκαν σε Αμπούλες της χρονιάς για το 2016 και όχι αδίκως αφού καταπολεμούν δραστικά τους ερεθισμούς και την αφυδάτωση της επιδερμίδας. Το συγκεκριμένο προϊόν της εταιρείας arcaya αποτελείται από 100% φυσικό εκχύλισμα Aloe Vera, τα ενυδατικά και ανανεωτικά οφέλη της οποίας είναι γνωστά για την επιδερμίδα. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως σύμφωνα με την Arcaya η μοναδική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας γίνεται εμφανής ακόμα και στα ανομοιόμορφα δέρματα, τα δέρματα με ουλές ή τα δέρματα με λιπαρότητα και ρύπους. Το σίγουρο πάντως είναι πως οι αμπούλες aloe vera αποτελούν ένα είδος "πρώτης βοήθειας" για τη μεταβατική εποχή της άνοιξης που η επιδερμίδα μας είναι ευεπίφορη στην ηλιακή ακτινοβολία. Το πρακτικό μικρό τους μέγεθος αποτελεί ίσως και μία καλή, πλέον εύκολη στη μεταφορά εναλλακτική της ενυδατικής κρέμας για τα ολιγοήμερα ταξίδια μας.

Αν θέλετε κι εσείς να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας και να κερδίσετε όλα αυτά τα υπέροχα προϊόντα ομορφιάς δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο Facebook αλλά και το Instagram!

Λήξη του διαγωνισμού: 03/04/2017


Happy birthday Mybeautybox !

Ευχαριστούμε θερμά για την όμορφη φιλοξενία την καφετέρια ΧΟΜ, όπου πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση.

* Οι bloggers/youtubers που συμμετέχουμε: FashiON you, The Dame O' Clock, Flashing Diaries, Tonia make up diaries, Nothing like fashion, annalamakeup, Maggie depp, Natasha V, Nadrobe, Angel's beauty, Beauty is all around, Modeonweb, the boudoir secrets (η σειρά είναι τυχαία)

1 σχόλια:

 

Follow Me On Facebook

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
eugenia paloumpi. Από το Blogger.

Flickr Images

Flickr Images

Search

Follow me on Instagram

Translate

Video of the day

Copyright © 2015 • FashiON you