Vanity: I love s(c)andals!




Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017
Τα φορέσαμε, τα αγαπήσαμε τα αποθεώσαμε...
Στις διακοπές, στις πρωινές και τις βραδινές βόλτες στην πόλη...
Ο λόγος για τα κλασσικά,  δερμάτινα σανδάλια.

Κι ενω οι tribal τρέσες και τα pom poms φαίνεται πως αποτελούσαν ως τώρα hot τάση στα σανδάλια, ενας νέος δρομος προδιαγράφεται, που θα τα απογειωσει. Ενας δρομος στρωμένος με... πούπουλα.  
Μάλιστα, σωστά διαβάσατε.! Το brand χειροποίητων υποδημάτων, κοσμημάτων και πλεκτών δημιουργιών  Vanity  έρχεται να συνδυάσει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο crochet και πούπουλα για να δημιουργήσει τα must χειροποίητα σανδάλια της σεζον! 

Εντυπωσιακά φτερά έρχονται  να χαρίσουν  στα αγαπημένα μας σανδάλια την bohemian αλλά πράλληλα glamorous διαθεση που επιτάσσει το καλοκαίρι.
Σε διαφορες αποχρώσεις και μεγέθη τα ειδαμε να κοσμούν και να συνθέτουν πρωτότυπα υποδήματα στην πασαρελα μεγαλων οίκων μοδας.

Ένα επιπλέον trend που πραγματικά αποθεώθηκε φέτος, αποτελεί το crochet. Συναντήσαμε τη συγκεκριμένη τεχνική πλεξίματος σε τσάντες, μαγιώ, κοσμήματα... Γιατι όχι και παπούτσια, λοιπόν;

Τα συγκεκριμένα σανδάλια μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ ακόμα και με ένα απλό shirt dress και να σας βγάλουν ασπροπρόσωπες. 
Κι αν ετοιμάζεστε για διακοπές, μόλις βρήκατε έναν στυλάτο σύμμαχο για τα πιο λαμπερά και άνετα νυχτοπερπατήματα στο νησί!

Αν επιθυμείτε κι εσείς να αποκτησετε τα must have σανδαλια Vanity, το FashiON you σε συνεργασία με τα Vanity σάς χαρίζουν 10% έκπτωση με τον κωδικό FashiON_you! Μπορείτε να περιηγηθείτε σε μια μεγάλη γκάμα επιλογών τοσο στο facebook όσο και το instagram του brand.

Καλές διακοπές!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Follow Me On Facebook

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
eugenia paloumpi. Από το Blogger.

Flickr Images

Flickr Images

Search

Follow me on Instagram

Translate

Video of the day

Copyright © 2015 • FashiON you