Face care: NAC or luck?




Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017





Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία καλούμαστε να τα αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη σοβαρότητα και περίσκεψη. Σε αυτά ακριβώς συγκαταλέγεται και η περιποίηση του προσώπου μας. Έχετε ποτέ αναλογιστεί  ότι το πρόσωπό μας αποτελεί το μόνο σημείο του σώματός μας που βρίσκεται εκτεθειμένο καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου; Γι' αυτό, λοιπόν, οφείλουμε να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας επιδιώκοντας παράλληλα να χρησιμοποιούμε φυσικά καλλυντικά που δεν την επιβαρύνουν.

Και κάπου εδώ έρχεται η ώρα να σάς συστήσω την εταιρεία NAC, μια εξαιρετική κυπριακή εταιρεία της οποίας αντικείμενο αποτελούν τα αγνά, φυσικά καλλυντικά, δίχως parabens ή επιβλαβή χημικά, ικανά να ανταποκριθούν και στις πιο απαιτητικές επιδερμίδες. Εξάλλου, τα προϊόντα NAC είναι κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας. 

Ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα επιλογών, μάς δίνεται η ευκαιρία να επιλέξουμε τα είδη περιποίησης που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες μας για καθαρισμό, ενυδάτωση και αντιγήρανση. 


Scrub προσώπου με ενεργό άνθρακα: Ο ενεργός άνθρακας χρησιμοποιούταν ως μέσο καλλωπισμού των αρχαίων Αιγυπτίων  ήδη από το 1550 π.Χ. Και απ' ό τι φαίνεται κάτι παραπάνω γνώριζαν οι αρχαίοι κάτοικοι του Νείλου, αφού το συγκεκριμένο υλικό φέρει τη  μαγική ιδιότητα να παρασύρει στο πέρασμά του επιβλαβείς χημικές ουσίες και τοξίνες χαρίζοντάς μας δέρμα καθαρό, απαλό και κυρίως υγιές.  Χιλιάδες λιλιπούτειοι κόκκοι, λοιπόν, του συγκεκριμένου scrub, συστρατεύονται με τις υπερδυνάμεις του άνθρακα αποτελώντας τον ιδανικό σύμμαχο για λαμπερή όψη! Βαθύς καθαρισμός και ενυδάτωση μαζί. Δεν καθαρίζει την επιδερμίδα επιφανειακά αλλά με τακτική χρήση παρατηρούμε ακόμη και μείωση των μαύρων πόρων.


Μάσκα προσώπου με πράσινο άργιλο: Η μάσκα προσώπου με πράσινο άργιλο συνιστά τον ιδανικό -φυσικό- τρόπο για βαθύ καθαρισμό. Δεν συγκαταλέγεται τυχαία στα πιο περιζήτητα φυσικά καλλυντικά των τελευταίων ετών! Χάρη στην πλούσια σύνθεσή της σε θρεπτικές για την επιδερμίδα βιταμίνες και άλλα μεταλλικά στοιχεία, καθίσταται ιδανική για τη γενικότερη βελτίωση της όψης και της ποιότητάς του δέρματος. Περιέχει, επίσης, λάδι jojoba, το οποίο συντελεί στην πρόληψη σημείων γήρανσης, αφού ενεργοποιεί την ελαστίνη του δέρματος και εντείνει την ευκαμψία του. Η συγκεκριμένη face mask, τέλος, απομακρύνει κάθε ίχνος περίσσειας λιπαρότητας (αντίο, ακμή!) καθαρίζοντας σε βάθος την επιδερμίδα και αποκαθιστώντας τη χαμένη της λάμψη. 


Κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης για νεανικές επιδερμίδες: Η συστηματική ενυδάτωση του προσώπου μας από νεαρή κιόλας ηλικία αποτελεί το ισχυρότερο θεμέλιο για μία πιο λαμπερή όψη στα 30, 40 τα 50...  Η συγκεκριμένη κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης για νεανικές  επιδερμίδες συνιστά μία πολλαπλής δράσης ενυδατική κρέμα ημέρας. Όχι μόνο ενυδατώνει, αλλά πράλληλα παρέχει αντηλιακή προστασία τόσο από την υπεριώδη ακτινοβολία όσο και από IR, συντελώντας έτσι στην πρόληψη της φωτογήρανσης. Επίσης, προσδίδει μεταξένια υφή αφού τα συστατικά που περιέχει (όπως φουντουκέλαιο και ανθόνερο λεβάντας) φροντίζουν για την άμεση ανάκτηση της υγρασίας που χάνει καθημερινώς η επιδερμίδα μας.

Αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με βιολογικό χυμό αλόης: Αν η επιδερμίδα σας συγκαταλέγεται στις πιο ώριμες, τότε αυτή η αντιρυτιδική κρέμα σίγoυρα θα ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της. Η πλούσια σύνθεσή της που αποτελείται απο 100% χυμό αλόης, εκχύλισμα μαγιάς και το ένζυμο thermus thermophilus, θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα διατηρώντας αναλλοίωτη τη φρεσκαδα και ελαστικοτητα του δερματος. Τακτική χρήση οδηγεί στην ανάπλαση της επιδερμίδας, αντιστρέφοντας σημάδια γήρανσης όπως  ρυτίδες, πανάδες και κηλίδες.

Αντιρυτιδική κρέμα νυκτός με βιολογικό χυμό αλόης: Και φυσικά, τι θα μπορούσε να εντείνει τη δράση της κρέμας ημέρας περισσότερο από την αντίστοιχη κρέμα νυκτός; Μια ολοκληρωμένη περιποίηση απαιτεί πλήρη φροντίδα 24 ώρες το 24ωρο. Ιδίως κατά τις βραδινές ώρες, η διεπιδερμιδική απώλεια νερού είναι μεγαλύτερη, γεγονός που καθιστά απαραίτητη τη χρήση ενός προϊόντος που θα "κλειδώνει" την υγρασία και θα θρέφει την επιδερμίδα μας.  Η περιεκτικότητά του σε argan oil, συντελεί καταλυτικά στην καταπολέμηση της δράσης των ελευθέρων ριζών και την πρόληψη και λείανση των ρυτίδων. Το έλαιο αργκάν σε συνδυασμό με το τριπεπτίδιο KMK, ένα ιδιαίτερα  αποτελεσματικό πεπτίδιο με ισχυρή αντιγηραντική δράση, είναι ικανά να μεταμορφώσουν το πρόσωπό μας. Σε μόλις δύο μήνες συστηματικής θεραπείας, οι ρυτίδες στο μέτωπο και στο πόδι της χήνας εξομαλύνονται σαν να έχετε μόλις κάνει lifting. Με τη NAC anti-wrinkle night cream είναι βέβαιο πως εμείς κοιμόμαστε και η τύχη μας δουλεύει!

Κρέμα ματιών-βλεφάρων (ανορθωτική-αντιρυτιδική). Το συγκεκριμένο προϊόν δημιουργήθηκε για τα μάτια μας μόνο (και τα βλέφαρα μας, για να είμαστε ακριβείς)! Το εντυπωσιακό έγκειται στο  ότι δε συντελεί  μόνο στην εξασθένιση των μαύρων κύκλων και του οιδήματος στην περιοχή, αλλά παράλληλα βοηθά στην καταπολέμηση της χαλάρωσης των άνω βλεφάρων κ τη μείωση των ρυτίδων στο λεγόμενο "πόδι της χήνας". Όλα αυτά χάρη σε μία σύνθεση θαυματουργών φυσικών συστατικών, στο έλαιο από γεράνι, την ακακία Κων/πόλεως και το λιγότερο γνωστό αλλά βραβευμένο στην Ασία για την αναπλαστική και ανορθωτική του δράση βότανο του Αγίου Παύλου. Είτε είστε full time μητέρα-εργαζόμενη-σύζυγος, ειτε επιμελής (ή αμελής) φοιτήτρια που ξενυχτά τα βράδια, σίγουρα επιθυμείτε το βλέμμα σας να δείχνει φρέσκο και ξεκούραστο όλες τις ώρες, γι' αυτό η συγκεκριμένη eyelid lifter cream δεν νοείται να λείπει από το νεσεσέρ σας! 

Ορός αντιγήρανσης με βιολογικό χυμό αλόης: Και το τρίπτυχο της αντιγήρανσης συμπληρώνεται με το μοναδικό serum με 100% βιολογικό χυμό αλόης, έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο & τριπρπτίδιο ΚΜΚ, το οποίο είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε ηλικία. Ιδιαίτερα ευεργετικό αποδεικνύεται για τις πιο ώριμες επιδερμίδες με τάση ξηρότητας, αφού επαναφέρει το κολλαγόνο στα ενδεικνυόμενα επίπεδα επαναφέροντας έτσι στο πρόσωπό μας τη χαμένη του λάμψη και νεότητα. Η χρήση serum θεωρείται απαραίτητη κίνηση όταν αισθανόμαστε πως το δέρμα μας να έχει μεγαλύτερες ανάγκες και επιθυμούμε να ενισχύσουμε τα αποτελέσματα των προϊόντων που ήδη χρησιμοποιούμε. Η βελτίωση που θα δούμε στο δέρμα μας σίγουρα είναι θεαματική! (Το serum εφαρμόζεται πάντα πριν από την κρέμα προσώπου ώστε να ενισχύει τη δράση της.)

Φυτικός αφρός καθαρισμού προσώπου: Ο Dr Murad, καθηγητής Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, δεν διατρανώνει τυχαία στο βιβλίο του Τhe Murad Method ότι ο καθαρισμός είναι η βάση φροντίδας για κάθε τύπο δέρματος. Το πρόσωπό μας πρέπει να καθαρίζεται πρωί και βράδυ, γι' αυτό χρειαζόμαστε ένα προϊόν καθαρισμού που να μην ταλαιπωρεί την επιδερμίδα μας. Το NAC natural Face cleansing foam, αποτελεί ένα απαλό καθαριστικό, με υπέροχο και διακριτικό άρωμα που χαρίζει μια απαράμιλλη αίσθηση καθαριότητας  ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει σε βάθος.  Η  κομψή, πρακτική του συσκευασία με αντλία και ο πλούσιος αφρός του (που διαρκεί κατά την πλύση)  το καθιστούν εξαιρετικά εύχρηστο και αποτελεσματικό.

Face mist lifting: Πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν που μάς βοηθά να διατηρούμε την επιδερμίδα μας αψεγάδιαστη και ξεκούραστη από το πρωί ως το βράδυ. Χάρη στο εκχύλισμα από κιχώριο και περουβιανό χαρούπι που περιέχει, συντελεί στη σύσφιξη του δέρματος και την αντιγήρανση. Σε μόλις 5 λεπτά  εξαλείφει κάθε σημάδι κούρασης και επαναφέρει την πολυπόθητη λάμψη στην επιδερμίδα μας! Η τακτική χρήση του οδηγεί στην ανάπλαση του κολλαγόνου και κατ' επέκταση την αισθητή μείωση των ρυτίδων.   

Με τόσα θαυματουργά και κυρίως φυτικά προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου σας θα αφήνατε την φροντίδα του στην τύχη; Μάλλον όχι!

Ακολουθήστε την εταιρεία NAC στο facebook αλλά και το instagram  και μην ξεχνάτε τους διαγωνισμούς μας στο FashiON you (σε facebook και instagram) με δώρο beauty sets by NAC!  







1 σχόλια:

  1. Μια εξαιρετική και προσεγμένη παρουσίαση, μπράβο!
    Αυτό δεν δείχνει μόνο την ποιότητα των προϊόντων που παρουσιάζονται, που ομολογουμένως είναι Άριστα (δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η εταιρεία NAC NATURAL COSMETICS συμμετέχει στην 15η Διεθνή Έκθεση Middle East Organic and Natural Products Expo Dubai), αλλά δείχνει και τον επαγγελματισμό της κυρίας που αρθρογραφεί.
    Συγχαρητήρια, γιατί δεν αρκεστήκατε στις εύκολες λύσεις, αλλά μελετήσατε, ερευνήσατε, δοκιμάσατε και τελικώς καταθέσατε μια "πανεπιστημιακή" μελέτη στο διαδικτυακό κοινό.

    Με εκτίμηση,

    Στέλλα Κωνσταντίνου
    General Manager
    (NAC NATURAL COSMETICS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Follow Me On Facebook

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
eugenia paloumpi. Από το Blogger.

Flickr Images

Flickr Images

Search

Follow me on Instagram

Translate

Video of the day

Copyright © 2015 • FashiON you